Video Cara-cara pemasangan scallop kanopi oleh Saidina Excel CanopyAssalamualaikum dan Selamat sejahtera kepada semua pengunjung blog Saidina Excel Canopy.

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah swt kita masih dipanjangkan umur kita untuk melakukan sesuatu yang baik dan bermanafaat kepada semua. Sebagaimana yang diketahui oleh pelanggan, Saidina Excel Canopy sentiasa berusaha memberikan panduan yang baik agar pelanggan dapat nilai yang tinggi hasil daripada kunjungan mereka ke syarikat ini. 

kali ini saya menyediakan video bagaimana cara-cara memasang scallop yang tidak berjahit untuk kanopi. Kami memilih dan mencadangkan kepada pelanggan untuk menggunakan scallop tidak berjahit berbanding yang berjahit kerana mem[unyai kebebasan untuk menukar pasangan warna mengikut kesesuaian tema majlis. Walaubagaimanapun, kami tetap menyediakan scallop yang siap berjahit jika diperlukan.

Berikut adalah video bagaimana memasang scallop, sila perhatikan dengan teliti setiap langkah yang diambil bagi menyiapkan sesebuah scallop yang cantik disekeliling kanopi seterusnya menyempurnakan majlis yang bakal diadakan. 


Video Pemasangan Scallop kanopi


Terima kasih kerana menonton video di atas. Hubungi kami untuk sebarang bantuan dalam urusan pembelian dan penghantaran. Kami membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak dan Brunei.

Kunjungi blog Saidina Group untuk dapatkan maklumat dan video terkini untuk manafaat bersama. 

Untuk tempahan Kanopi,
Hubungi:

 Pejabat Jualan:
03-60571884

Pengurus Jualan:
017-2404613 / 012-9231057

Pengurus Operasi:
012-2173059

Email:
sales@saidina.com.my


Catat Ulasan

0 Ulasan