PAKEJ JUALAN SET KANOPI / KHEMAH / MARQUEE TENT

Assalamualaikum wbt.

Saidina Excel Canopy menyediakan pakej-pakej khusus untuk pelanggan yang perlukan set kanopi / marquee tent bersama peralatan. Terdapat beberapa kategori pakej iaitu:

pyramid Canopy
A4 - A20: Set Lengkap Kanopi ARABIAN - Terdiri dari set Kanopi bersama peralatan lengkap kanopi yang mengandungi semua peralatan kanopi yang lengkap untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan dan seumpanya.

pyramid Canopy
C4 - C20: Set Lengkap Kanopi 2 in 1 - Terdiri dari set kanopi yang mempunyai design khas kanopi dan piramid menggunakan frame yang sama. Set ini dilengkapi semua peralatan kanopi untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan dan seumpanya.


pyramid Canopy
1. MF4 - MF10: Set Lengkap Marquee tent. Set ini dilengkapi semua peralatan untuk masjlis terbuka.
2. MFS4 - MFS10: Set Lengkap Marquee Tent Bersama Dinding (Side Wall).pyramid Canopy
Pakej asas (AA - AH) - terdiri dari kanopi, salur hujan, meja dan kerusi. Set kanopi ini adalah untuk kegunaan asas bagi mereka yang mempunyai bajet yang rendah.


pyramid Canopy
P4 - P20: Set Lengkap Kanopi PIRAMID - Terdiri dari set Kanopi bersama peralatan lengkap kanopi yang mengandungi semua peralatan kanopi yang lengkap untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan dan seumpamanya.


  • Pakej asas - terdiri dari kanopi, salur hujan, meja dan kerusi.
  • Set Lengkap Kanopi Piramid - Terdiri dari set Kanopi bersama peralatan lengkap kanopi yang mengandungi semua peralatan kanopi yang lengkap untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan dan seumpanya.
  • Set Lengkap Kanopi Arabian - Terdiri dari set Kanopi bersama peralatan lengkap kanopi yang mengandungi semua peralatan kanopi yang lengkap untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan dan seumpanya.
  • Pakej 2 dalam 1 - Terdiri dari set kanopi yang mempunyai design khas kanopi dan piramid menggunakan frame yang sama. Disediakan juga
  • Pakej Marquee Tent - Set Lengkap Marquee tent tanpa dinding dan berdinding bersama peralatan untuk semua jenis majlis. Set ini dilengkapi seua peralatan seperti majlis yang diadakan di dalam dewan.
Pakej-pakej ini memudahkan pelanggan membuat anggaran mengikut bajet masing - masing.

Bagi mereka yang ingin memulakan perusahaan kanopi, pakej-pakej ini amat sesuai kerana ianya lengkap bagi set permulaan yang asas dengan harga yang amat berpatutan.

Catat Ulasan

0 Ulasan