Sabtu, 4 Oktober 2014

MENCARI PAKEJ JUALAN KHEMAH LENGKAP BERSAMA AKSESORI UNTUK PERNIAGAAN SEWA KANOPI?

| Tiada Ulasan


Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ramai pelanggan yang ingin memulakan perniagaan sewa khemah / kanopi masih tertanya2 apakah pakej terbaik yang perlu mereka pilih sesuai dengan modal yang mereka ada. 


Pembaca blog ini akan teruja untuk memulakan perniagaan sewa kanopi yang konsisten dan menguntungkan dengan permintaan yang tinggi jika diuruskan dengan baik.

Pihak Saidina Excel Canopy menyediakan maklumat dan panduan asas bagi mereka yang mencari peluang perniagaan yang berpotensi. Syarat asas selain modal adalah komitmen bagi memenuhi permintaan pelanggan yang semakin meningkat.

Disamping menyusun strategi bagi merealisasikan perancangan yang telah diatur dengan baik, pengetahuan asas mengenai kanopi juga perlu ada bagi memastikan kualiti meterial yang terbaik dengan harga yang sesuai dengan yang dibayar.

Ramai pembekal kanopi lain yang lebih mementingkan keuntungan jualan mereka tanpa memikirkan keperluan pelanggan dalam kepentingan menjaga kualiti produk yang digunakan dalam jangka masa panjang. Pelanggan mempunyai perancangan jangka panjang dan menaruh harapan yang tinggi agar pendapatan mereka meingkat dan terjamin secara berterusan.   

Pelanggan boleh membuat pengiraan sendiri dalam melengkapkan peralatan bagi set kanopi yang diperlukan. 


Walaubagaimanapun, Saidina Excel Canopy memudahkan pelanggan agar mereka dapat membuat pilihan dan keputusan yang bijak dengan memberikan panduan pemilihan produk berkualiti dan pakej yang lengkap dengan harga dan kos yang lebih murah.


Saidina Excel Canopy telah membekalkan semua jenis kanopi dengan perlatan yang lengkap kepada pelanggan di seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dan Brunei. Pelanggan mempunyai berbagai pilihan mengikut perancangan masing-masing.

Daripada merka yang mempunyai modal seredah RM10,000.00 degan 3 set kanopi sahaja kepada berpuluh set lengkap kanopi dengan deretan Marquee tent di seluruh Malaysia.

Ada yang menjadikan perniagaan sewa kanopi ini sebagai pendapatan sampingan dengan modal yang rendah sehinggalah ada yang menubuhkan koperasi yang bermodalkan ratusan ribu ringgit bagi menampung keperluan penduduk setempat malah ke seluruh negeri2 di Malaysia.

HUBUNGI KAMI - 017-3613212 (AZHAN) / 012-2173059 (SAIDON) / 03-60571884 (PEJABAT) 

untuk mendapatkan khidmat nasihat dalam perniagaan sewaan kanopi seterusnya memilih pakej yang paling sesuai dengan keperluan dan bajet anda.

Saidina Excel Canopy menyediakan pakej-pakej khusus untuk pelanggan yang perlukan set kanopi bersama peralatan. Terdapat beberapa kategor pakej iaitu:

1. Pakej asas (A - H) - terdiri dari kanopi, salur hujan, meja dan kerusi.

2. Pakej 2 dalam 1 - Terdiri dari set kanopi yang mempunyai design khas kanopi dan piramid menggunakan frame yang sama.

3. Set Lengkap Kanopi - Terdiri dari set Kanopi bersama peralatan lengkap kanopi yang mengandungi semua peralatan kanopi yang lengkap untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan dan seumpanya.

Pakej ini memudahkan pelanggan membuat anggaran mengikut bajet masing - masing.
Bagi mereka yang ingin memulakan perusahaan kanopi, pakej-pakej ini amat sesuai kerana ianya lengkap bagi set permulaan yang asas dengan harga yang amat berpatutan.
1. PAKEJ ASAS KANOPI

Berikut adalah perbezaan antara setiap pakej (A - H).

Klik setiap pakej di bawah:
   
Jenis kanopi: Kanopi PIRAMID

Pakej A: Rangka BERCAT (silver) bersama meja BULAT & kerusi
Pakej B: Rangka BERCAT (silver) bersama meja PETAK & kerusi
Pakej C: Rangka BERGALVANI (anti-karat) bersama meja BULAT & kerusi
Pakej D: Rangka BERGALVANI (anti-karat) bersama meja PETAK & kerusi

Klik setiap pakej dibawah:
   
Jenis kanopi: Kanopi ARABIAN
Pakej E: Rangka BERCAT (silver) bersama meja BULAT & kerusi
Pakej F: Rangka BERCAT (silver) bersama meja PETAK & kerusi
Pakej G: Rangka BERGALVANI (anti-karat) bersama meja BULAT & kerusi
Pakej H: Rangka BERGALVANI (anti-karat) bersama meja PETAK & kerusi

2. PAKEJ 2 dalam 1


3. PAKEJ LENGKAP KANOPI ARABIAN & PIRAMID
 pakej lengkap

arabian  piramid

Anda baru bercadang nak mulakan perniagaan sewa kanopi? Tapi tak tau bagaimana nak buat persediaan?

Tags :
Catat Ulasan

Laman Web

Maklumat Popular

Follow by Email


Page Rank Backlink checker to saidinaxlcanopy.blogspot.com
|
Saidina Group | Waris Canopy | Haqem Canopy | Yusli Canopy | Ramlee Kanopi | LHA CREATION | DNK | Sales @ Saidina Group | Saidina Steel Furniture | Saidina.my | Bridal